Orbán Viktor menesztette a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát

POLITIKA
2021 október 6., 4:22
comments 5

Orbán Viktor megbízásából menesztették Juhász Editet, a Miniszterelnöki Kormányiroda államtitkárát, derül ki a köztársasági elnök határozatából, ami a Magyar Közlönyben jelent meg.

Juhász Edit 2018 óta a Miniszterelnöki Kormányiroda nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért és közműszolgáltatásokért felelős államtitkára volt. 2016 és 2018 között a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára volt a postaügyért és a nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztosságon.

photo_camera Fotó: kormany.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt