A Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az előválasztás második fordulójában

POLITIKA
2021 október 07., 12:58
comments 28

A Momentum Márki-Zay Pétert támogatja az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként az előválasztás második fordulójában. Ő az, aki új arcként képes lesz a legtöbb embert maga mellé állítani, és akiben bízni tudnak, hogy a legnagyobb eséllyel lesz képes legyőzni Orbán Viktort - jelentette be Fekete-Győr András egy csütörtök délutáni sajtótájékoztatón.

Fekete-Győr elmondta, hogy Márki-Zay Péterrel együtt tudtak küzdeni Tóth Csaba ellen, szakpolitikai témákban messzemenőkig egyetértenek vele. Úgy gondolja a párt, hogy hitelesen tudnak vele harcolni a korrupció ellen. Karácsony Gergellyel közölték a döntésüket.

Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András a sajtótájékoztatón
photo_camera Márki-Zay Péter és Fekete-Győr András a sajtótájékoztatón Fotó: Facebook Live

Orosz Anna azt mondta, hogy úgy érzik, Márki-Zay Péter a legtisztább miniszterelnök-jelölt, aki a baloldali, jobboldali, bizonytalan, sőt korábbi Fidesz-szavazókat is meg tudja szólítani.

Márki-Zay Péter az eddig már többször hangoztatott állításait ismételte meg: le kell váltani a magyar történelem legkorruptabb kormányát. Ő az, aki a legnagyobb réteget meg tudja szólítani, Dobrev Klára minden kiválósága ellenére erre nem alkalmas. Arra kér mindenkit, minden pártot és szavazóikat, hogy támogassák őt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.