Ketten nyers tejet fejtettek le, tetten lettek erve

bűnügy
2021 október 07., 13:56
comments 7

Szerdán 16 óra körül a 32-es számú úton Szolnok és Újszász között egy nyers tejet szállító járműszerelvény haladt.

A megalapozott gyanú szerint a sofőr az 59-es kilométerszelvényben félreállt, és női ismerősével a teherautó vontatmányából egy motoros szivattyúval 1000 liter nyers tejet fejtettek át egy másik teherautó rakterében található tartályba.

photo_camera Fotó: police.hu

Mivel a nyers tej hiánya feltűnő lett volna, ezért a páros úgy gondolta, hogy a tejet vízzel pótolják. De ezt már nem tudták kivitelezni, mert tetten érték és előállították őket a rendőrök a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves férfit és 32 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten beismerő vallomást tettek.

photo_camera Fotó: police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

(A címben igazából azt kellett volna írnom, hogy érve, de nem akartam elrontani.) (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.