Márki-Zay: Nem zárható ki, hogy Dobrev mellett nemcsak a DK, hanem a Fidesz is mozgósítani fog

POLITIKA
2021 október 10., 08:55
comments 84

„Sajnos nem zárható ki, hogy most Dobrev Klára mellett nemcsak a DK, hanem a Fidesz is mozgósítani fog,” mondta vasárnap reggeli Facebook-videójában Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester szerint ez azért lehetséges, mert Orbán Viktornak a jövő évi választáson jobb esélyei vannak Dobrevvel szemben.

„A választási csalás leleplezésére jutalmat ajánlunk fel! Összesen egymillió forint jutalmat fogunk fizetni azoknak, akik szervezett csalást tárnak fel, akik fideszes hátsó szándékot tudnak bizonyítani adott esetben a választás meghekkelése érdekében. Tartsuk vissza a csalástól azokat, akik erre esetleg hajlamosak lennének.”

- közölte Márki-Zay.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.