Fekete-Győr: Elképzelni nem tudjátok, mennyit tanultam ez alatt az öt és fél év alatt

POLITIKA
2021 október 11., 04:29
comments 1

„A mai napon a Momentum Mozgalom Küldöttgyűlése a miniszterelnök-jelölti eredményem tükrében nem szavazott bizalmat nekem. Ezért a pártelnöki tisztségről lemondtam. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Momentum alapítójaként és egyik vezető politikusaként ne venném ki a részemet abból a munkából, ami előttünk áll: kormányváltás, rendszerváltás, korszakváltás.” - posztolta Fekete-Győr András, miután elbukta a bizalmi szavazást vasárnap.

„Nagyon hálás vagyok minden egyes találkozásért, kézfogásért, beszélgetésért, visszajelzésért, amit a Momentum elnökeként a közösségem képviseletében kaptam. Elképzelni nem tudjátok, mennyit tanultam ez alatt az öt és fél év alatt: a 21. századi korszellemről, a magyarok kiaknázatlan lehetőségeiről, Európa dilemmáiról, ellenzéki összefogásról, a magyar közéletről, és persze saját magamról.”

- írja. Biztos abban, hogy a "Momentum következő elnöke és vezetése még erősebbé, még sikeresebbé fogja tenni a Momentumot és az új politikai generációt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.