1-1-et játszott Londonban az angolokkal a magyar válogatott

foci
2021 október 12., 21:25

1-1-es döntetlent játszott a magyar labdarúgó válogatott az angolok ellen a londoni Wembley-stadionban a 2022-es katari focivébé selejtezőjén.

A közel 70 ezer néző előtt játszott meccsen a magyarok találtak be először a kapuba, miután Luke Shaw véletlenül a 16-oson belül fejbe rúgta Loic Negót, büntetőhöz jutott a magyar csapat, és ezt Sallai Roland a 24. percben magabiztosan értékesítette is.

Igaz, az eredmény sajnos nem maradt sokáig ennyire álomszerű, a 37. percben Phil Foden beadásából több érintéssel a magyar kapuba csorgott a labda, a gólszerző John Stones volt.

Az angolok ezek után is elszántabbak voltak, volt erő a támadásaikban, de a magyar csapatnak nemhogy sikerült kitartania, némelyik kontrájukban is volt fantázia. Maradt a döntetlen az Eb-ezüstérmessel szemben.

A csoport mai mérkőzésein San Marino hazai pályán kapott ki 3-0-ra Andorrától, Lengyelország pedig Albániában nyert 1-0-ra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.