Mészáros Lőrinc szállodalánca kapta meg a kaposvári önkormányzat négycsillagos szállodájának üzemeltetési jogát

turizmus
2021 október 13., 14:36
comments 14

A Mészáros Lőrinc céggalaxisába tartozó Hunguest Hotels nyerte el a kaposvári önkormányzat négycsillagos szállodájának üzemeltetési jogát 10 évre. A szálloda tervezésére először 2019-ben írtak ki közbeszerzést.

A koncessziót nyílt közbeszerzési eljáráson szerezték meg, áfa nélkül évente 121 millió forintot fizetnek érte. A 120 szobás szállodában évente 50 ezer vendégéjszakával számolnak, az önkormányzat szerint ez több tízmilliós adóbevételt hoz majd.

Az OPUS GLOBAL Nyrt.-hez tartozó Hunguest Hotels itthoni, ausztriai, montenegrói, romániai érdekeltségeivel együtt összesen 26 saját szállodával vagy partnerhotellel rendelkezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.