Dugig volt a szolnoki családi ház fóliasátra kannabisszal

bűnügy
2021 október 20., 20:02
comments 6

A Szolnoki Rendőrkapitányság kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 44 éves szolnoki férfi ellen, aki a szolnoki ingatlanának területén egy fóliasátorban kannabiszt termesztett.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök botanikus szaktanácsadóval helyszíni szemlét tartottak, ami során fejlődésben lévő növényi egyedeket, azok termesztéséhez használt eszközöket, továbbá kábítószer gyanúját keltő őrleményt és magvakat foglaltak le.

photo_camera Fotó: police.hu

A jogsértőhöz köthető ingatlanokban a rendőrök több millió forintot és eurót találtak. A gyanúsított beismerő vallomást tett, de tagadta, hogy értékesítésre nevelte volna a növényeket.

photo_camera Fotó: police.hu

Őrizetbe vették, és előterjesztést tettek a letartóztatása. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.