Ingyenesen vetítik, és buszokkal szállítják majd a nézőket több településen az Elkxrtuk című filmre

FILM
2021 október 20., 12:21
comments 34

Több településen is ingyenesen lehet megnézni az Elkxrtuk névre keresztelt Gyurcsány-filmet, van olyan település, ahol önkormányzati buszokkal viszik majd a nézőket a moziig, írja a hvg.hu.

„Tisztelettel meghívom 2021.október 23-án 18:00 órára az ELK*RTUK című film ingyenes vetítésére!helyszín: Kistarcsa Sportcsarnok, Ifjúság tér 3Nézzük meg együtt a Békemenet után. A busz, amivel utazunk megáll Kistarcsán, megvár minket és a film után visszavisz oda, ahol felszálltunk.” - olvasható például Vécsey László fideszes országgyűlési képviselő oldalán.

Szarvason is egy helyi fideszes képviselő, Dankó Béla buzdítja az embereket a moziba, Kiskőrösön pedig egy másik, Font András.

A hvg.hu gyűjtése szerint ezenkívül még lesz ingyenes vetítés Hajdúnánáson, Dunakeszin és Fóton is.

Kálomista Gábor, a film producere szeptember végén azon hisztizett, hogy nem játsszák a multiplexekben a filmjét, később azonban sikerült megállapodnia a Cinema Cityvel, de így is nagyon fáj neki, hogy az ő filmjét kevesebbszer fogják vetíteni, mint az új James Bondot, pedig szerinte az Elkxrtuk még Brüsszelben is megállná a helyét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.