Itt olvashat több mint 100 friss újságot 67% kedvezménnyel!

hirdetés
2021 október 21., 05:33
ad

Most 67% kedvezménnyel olvashat több mint 100 újságot havi 497 forintért a laptapir.hu oldalon!

Ha most regisztrál, egy hónap áráért 3 hónapig olvashat akár 100 friss magazint a korábbi lapszámokkal együtt az egész család. Az első hónap kifizetése után a következő kettőt ingyen adjuk, így önnek egy hónap 1490 forint helyett csak havi 497 forintba kerül. Regisztrációnál írja be az alábbi promóciós kódot: 497 Ajánlatunk csak egy hétig érvényes.

Mit kell tennie?

1. Felkeresi a Laptapir weboldalt - www.laptapir.hu

2. Bejelentkezés után a fizetés választó oldalra érkezik (vagy a profiljában az Előfizetés megújítása gombra kattint), ahol egy Promóciós kód cella található. Kérjük, hogy ide az alábbi promóciós kódot írja be:

Promóciós kód: 497

FONTOS! A kód beírása után nyomja meg valamelyik zöld gombot.

További információ az info@laptapir.hu email címen.

Ajándékozzon laptapir előfizetést most különleges kedvezménnyel:

12 hónapra 17 880 Ft helyett 12 990 Ft és adunk hozzá még 4 hónapot ingyen.

Az ajándékkártya oldalunkon a fizetés után küldünk egy aktiváló kódot. Ezt adja át az ajándékozottnak, aki itt beválthatja. Ezt követően írjon az info@mediacity.hu email címre és további 4 hónappal meghosszabbítjuk előfizetést.

A Laptapir előnyei

  • Folyamatosan növekvő számú lapot olvashat változatlan alacsony havidíj mellett!

  • Korábbi lapszámokat is olvashatja!

  • A szolgáltatást megoszthatja családtagjaival, egy szolgáltatást akár öten is használhatnak, amely így csak 99 forint / fő / hó!

  • Nem kell elmennie az újságárushoz, mindig kéznél vannak a lapok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.