Pompásan buszozunk

reggel 4
2021 október 21., 06:23

Jó reggelt! A mai lehet az utolsó napos ősz a nap egy időre.

4 legfontosabb cikkünk most

Küldd bátran tovább a Reggel 4-et ismerőseidnek! Itt tudnak feliratkozni rá, ha tetszik.

KAMPÁNY '22

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Bunkósbottal üti Márki-Zay Pétert a kormánypárti propaganda, az üzeneteik legalábbis pont olyan kifinomultak, mint egy bunkósbot. A Fidelitas például „baloldali ikertornyok” felirattal Ceaușescuhoz hasonlította Márki-Zayt egy Facebook-on keringő montázson, és ez csak egy tétel az elmúlt tíz nap több mint 50 millió forintos fideszes kampányköltéséből a hódmezővásárhelyi polgármester ellen. Fideszes oldalon valószínűleg azt sem nézték jó szemmel, ahogyan Székelyudvarhely polgármestere a kommentelők véleményét várta, fogadja-e a tőle találkozót kérő Márki-Zayt. Most már persze mindegy is, a posztot azóta levette Gálfi Árpád.

Nincsenek csontvázak a tökéletesen önazonos jelöltként futtatható Márki-Zay Péter múltjában, amivel érdemben támadhatnák a kampányban - állítja a 444-nek adott interjújában Gurzó Ákos, Márki-Zay kampányfőnöke. Gurzó amerikai marketinges munkáit hagyta ott, hogy Márki-Zay Péter kampányán dolgozzon. Amikor elvállalta a munkát, elérhetetlennek tűnt a mostani eredmény. Azt mondja, a magyar politikai marketingben 30 éve ugyanazok az emberek dolgoznak, akik tanácsadása mellett több párt elsüllyedt már, mégis elfogadjuk őket megmondóembernek. Szigorúan adatalapon dolgoztak - közben a visszalépési dráma hetét nagyon élvezte, és úgy élte meg, mint a Trónok harcát.

További hírek a választási kampányból:

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.