„Ő egy true szent, nem álszent, mint a kormánypártiak”

video
2021 október 28., 4:01
comments 1
  • Sokan csodálkoztak, amikor az előválasztáson világossá vált, mennyire népszerű Márki-Zay Péter a fiatalok körében.
  • Nagyot futott az influenszerek és a kommentelők közt, Youtube-on és Redditen. A kampánycsapat tudatosan is épített erre.
  • Közben megalakult a Mindenki Magyarországa Mozgalom ifjúsági szervezete, benne tizen- és huszonévesekkel, akiket érdekel a politika, de eddig senkit sem tudtak jó szívvel támogatni.
  • Kívülállónak, őszintének, emberinek és esendőnek látják Márki-Zayt, aki felrúgja a kliséket, és kimondja, amit mások nem mernek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt