Koncert előtt zuhant le az erkélyről egy néző Svédországban

baleset
2021 november 03., 05:32

Leesett egy ember egy galériás koncertteremben, a svédországi Uppsalában kedd este - jelentette a helyi média. A 80 éves férfi két másik, alatta állóra zuhant, egyikük, egy hatvanas éveiben járó férfi életét vesztette, míg egy hasonló korú nő nem életveszélyes sérülésekkel túlélte a tragédiát.

Az Uppsalai koncert és kongresszusi központ nagyterme
photo_camera Az Uppsalai koncert és kongresszusi központ nagyterme Fotó: Henning Larsen

A zenei és kongresszusi csarnokban ABBA-emlékkoncert kezdődött volna, amikor az eset történt. Mintegy ezer ember volt az épületben. A rendőrség közlése szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy szándékos vagy véletlen volt-e az, hogy a körülbelül 80 éves illető leesett az egyik galériáról. A koncertet azonnal lefújták. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.