Az igazság a bedrogozott menyasszonyról: a Cseh Katalin esküvőjére felhúzott kampány teljesen új minőséget jelent

POLITIKA
2021 november 05., 16:04
comments 63

„Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek. A fotók tanulsága szerint egymás után gurította le az Aperol Spritzeket."

Ezzel a bevezetővel közölt cikket ma, november 5-én a kormányzati médiakonszernhez tartó Bors weboldala. A cikkhez mellékelt képeken - amiket egyébként az a Kondella Misi művésznevű esküvői fotós készített, aki Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lagziján is dolgozott - semmi olyasmi nem látszik, amiről a szöveg szól. Cseh egyáltalán nem tűnik zavartnak. Egyetlen képen van nála Aperol Spritz, speciel egy érintetlen pohárral. Első pillantásra nyilvánvalónak tűnik, hogy valamilyen műsorszám vagy esküvői programpont részeként ereszkedett négykézlábra az asztalok között, illetve hogy ezért ment ki az esküvői helyszín kertjébe.

(Cseh egyébként tőlünk tudta meg, hogy Kondella volt Mészárosék fotósa is, jól hallhatóan meg is lepődött rajta.)

“A násznép is csak találgatott: miért alázta meg magát Cseh Katalin azzal, hogy asztalok között, négykézláb botorkált élete nagy napján.(...) Esetleg valamiféle kábítószer hatása alatt állhatott?” - írta a Bors. Olyan képekről, amikről ők végképp jól tudták - de amikről az avatatlan szemlélőnek is ordít - hogy az esemény hivatalos fotósa készítette őket. És ezeket később maga a friss feleség osztotta meg a vendégeivel. Vagyis egészen biztos, hogy nem magatehetetlenül bedrogozott menyasszonyt mutatnak.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.