Károly herceg a brit becsületrend tagjává avatta Elton Johnt

díj
2021 november 10., 19:42
comments 1

A brit trónörökös a Windsori kastélyban adta át a kitüntetést a zenésznek, aki zenei karrierje és az AIDS elleni kampánytevékenységének elismeréseként kapta az Becsületrendet.

photo_camera Fotó: DOMINIC LIPINSKI/AFP

A 74 éves Elton John, akit 1998-ban már lovaggá is ütöttek, bő ötvenéves karrierje során eddig több mint 300 millió lemezt adott el világszerte.

Az énekes a múlt hónapban 16 év után először lett listavezető az Egyesült Királyságban a Dua Lipával közös Cold Heart című dalával.

A Becsületrendet (Order of the Companions of Honour) V. György alapította 1917-ben a nemzeti jelentőségű szolgálatok elismeréseként. A kitüntetést Elton Johnon kívül olyanok kapták már meg, mint David Attenborough, Paul McCartney és Judi Dench. (Evening Standard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.