Brüsszelben tartott előadást Müller Cecília, egy gépen ült Márki-Zay Péterrel

járvány
2021 november 11., 05:35
comments 4

Néhány perces angol nyelvű előadást tartott a brüsszeli Liszt Intézetben Müller Cecília országos tisztifőorvos (a videón 33 perc után látható). A járványról beszélt, leginkább a magyar kutatókat és az operatív törzset méltatta. Megemlítette azt is, mennyire hasznos volt, hogy korábban nap mint nap megszólalhatott a tévében, ezzel növelhette a bizalmat.

Utána Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársa és Jakab Ferenc virológus hosszabban is előadtak.

A Népszava szerint Müller kedden repült Belgiumba, ugyanazzal a repülővel, amivel Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje és Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.