„Miközben sül a hal, azt szeretném kérdezni, hogy a családi háttér mennyire határozta meg a nemzetpolitikai gondolkodásodat”

gasztronómia
2021 november 12., 19:29
comments 13

Tényleg nem hittem volna, hogy valaha is olyan szituációba keveredek, amikor Borbás Marcsi vagy Molnár Margit műsorvezetését gasztrovonalon totálisan lényegtelennek fogom gondolni, pedig ez történt, miközben Juhász Hajnalka videósorozatát néztem, amiben kormánypárti politikusokkal főz, és olyan mondatok hagyják el a száját, mint: „köszönöm azt a pozitív visszajelzést, hogy együtt főzhetünk”, vagy hogy: „miközben sül a hal, azt szeretném megkérdezni tőled, hogy a családi háttér mennyire határozta meg a te nemzetpolitikai gondolkodásodat”.

Juhász, a KDNP parlamenti frakciójának egyetlen női tagja még a nyáron kezdte el főzős műsorát, amiben kormánypárti politikusoknak kérdez alá hol nagyobb, hol kisebb lelkesedéssel. Az első adásban Deutsch Tamással, a legutóbbiban Hollik Istvánnal főzött, azt megelőzően pedig Németh Zsolttal tettek tönkre egy adag tőkehalat.

link Forrás

Amennyire lelkesedett a nyáron a Deutsch Tamással együtt főzésért, Juhász annyira rezignáltan viselkedett, miközben Németh Zsolt nagypapás történetmesélést tartott a Fidesz rendszerváltás körüli megalakulásáról. Némethnek egyetlen feladata lett volna: felvágni a salátát, miközben Juhász használhatatlanra süti a fokhagymaporos(!) tőkehalat, de nagyon hamar kiderült, hogy Németh Zsolt nem tud egyszerre beszélni és aprítani. Juhász egy ideig csak szúrós pillantásokat vetett az érintetlenül heverő koktélparadicsomokra, egyáltalán nem figyelt arra a jó kis sztorira, hogy mi is volt akkor a Bibóban, majd végül nem bírt magával, és maga kezdte szeletelni a paradicsomot.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.