Nem javasolja a Magyarországra utazást az amerikai járványügyi hatóság

járvány
2021 november 16., 06:45
comments 3

Az amerikai járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) járványügyileg kockázatos területekre szóló utazási figyelmeztetést adott ki Magyarországra, Csehországra és Izlandra a koronavírusos fertőzöttek növekvő számára tekintettel.

A CDC négyes, vagyis "nagyon magas" szintre emelte ezen országokkal kapcsolatos, hétfőn kiadott utazási figyelmeztetését, azt javasolva az amerikai állampolgároknak, hogy lehetőleg kerüljék el az odautazást.

Mindazonáltal Japán, India, Pakisztán, Libéria, Gambia és Mozambik tekintetében egyes, vagyis alacsony szintre mérsékelte a figyelmeztetést. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.