Az ausztrál tévé egy vagyont fizetett az interjú lehetőségéért, de mivel a riporter nem hallgatta meg Adele új lemezét, nem mehetett adásba a beszélgetés

külföld
2021 november 22., 07:24
comments 8

Exkluzív interjút készíthetett volna napjaink egyik legismertebb énekesnőjével az ausztrál Channel 7 műsorvezetője, Matt Doran, de mivel nem olvasott el egy emailt, ezért nem mehetett adásba a beszélgetés.

photo_camera Fotó: TOLGA AKMEN/AFP

A BBC szerint Doran november elején utazott Sydney-ből Londonba, hogy új lemezéről kérdezhesse Adele-t. Ő volt az egyetlen ausztrál riporter, aki lehetőséget kapott erre, a csatorna egymillió ausztrál dollárt, azaz mintegy 230 millió forintot fizetett ki az exkluzív beszélgetés lehetőségéért. Ugyanakkor az interjú közben Doran elárulta, hogy nem hallotta még a 30 címmel megjelent új lemezt, ezért a kiadó Sony végül úgy döntött, hogy nem engedik leadni a beszélgetést.

Doran azóta elnézést kért mindenkitől, mint mesélte, a kiadó elküldte neki megjelenés előtt a lemezt, de nem vette észre az emailt. Elmondása szerint ez volt élete legfontosabb levele, amit nem olvasott. Azt ugyanakkor cáfolta, hogy a Channel 7 felfüggesztette volna a státuszát. A pletyka azért kezdett el terjedni, mert a malőr óta Doran nem szerepelt a képernyőn.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.