Felmentése után Kyle Rittenhouse csak egy „normális kölyök” szeretne lenni, aki a kutyájával játszik

külföld
2021 november 22., 16:28
comments 9

Wendy Rittenhouse, a múlt hét pénteken felmentett Kyle Rittenhouse anyja fia további terveiről beszélt a Fox Newsnak. Elmondása szerint Kyle iskolába szeretne járni - a tárgyalás kezdete előtt az Arizona állami egyetemre iratkozott be -, a kutyájával, Milóval akar játszani, és csak egy „normális kölyök” szeretne lenni.

Kyle Rittenhouse
photo_camera Kyle Rittenhouse Fotó: POOL/Getty Images via AFP

Bár a fiút, aki két embert lelőtt és egyet megsebesített, minden vádpont alól felmentették, az anyja aggódik, hogy nem lesz már ugyanolyan az élete, mint korábban, mert mindig lesznek olyanok, akik ártani akarnak neki.

Az anya az ítéletről is beszélt, azt mondta, „ez nem nyerésről vagy vesztésről szól”. Wendy Rittenhouse szerint fia érez megbánást a történtek miatt, és egy hasonló helyzetben soha többé nem menne oda a helyszínre.

A nagy port kavart és jogilag meglehetősen bonyolult ügyről Miklósi Gábor írt Egész Amerika egy kisvárosi tárgyalóteremre figyel című cikkében. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.