Marsi Anikó jobb karját a TV2 élő adásában hágta meg a kutyája

ÁLLAT
2021 november 29., 11:56
comments 6

Marsi Anikó bement a TV2 reggeli műsorába, hogy a szerelmi életéről beszéljen, a stúdióba pedig magával vitte kutyáját is. Miközben a TV2 híradósa új párkapcsolatának állomásait részletezte Mádai Viviennek és Istenes Lászlónak, a kanapéra felugrott mellé a kutyája, aki először egy párnát, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve Marsi jobb karját hágta meg.

photo_camera Fotó: TV2

Marsi egy pillanatra sem zökkent ki szerepéből, ugyanúgy beszélt tovább arról, hogy új pasijának „tök szépek a fogai és tök szépek a körmei”, és hogy akkor ismerték meg a gyerekei, amikor kölcsönadott neki egy pólót futás után.

A csodálatos pillanatokat először 4:30-tól, majd 5:30-tól lehet megnézni az alábbi videón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.