Egy besurranó tolvaj még a születésnapi tortát is ellopta a hűtőből

bűnügy
2021 november 30., 17:42
comments 2

Az elmúlt két hónapban az akkor még ismeretlen tettes Barcson két nyitva felejtett autóból vitt el készpénzt, és több ingatlanba is besurrant, ahonnan többek között készpénzt, élelmiszereket, dohányt, szeszes italokat, illetve különböző műszaki cikkeket lopott el.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfő hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy az egyik barcsi utcában a tulajdonos megzavart egy betörőt, aki elmenekült. A rendőrök nem sokkal később elfogták a feltételezett elkövetőt. A police.hu a tolvajról azt írja:

„Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.”

A Barcsi Rendőrkapitányságon a 25 éves férfit lopás miatt hallgatták ki, és olyan részletes vallomást tett, hogy még több olyan bűncselekményt is bevallott, amikről a hatóság sem tudott. Ezeknek a felderítése most is folyik. A nyomozók az alsószentmártoni lakost bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.