Shane Tusup és Szabó Zsófi címlapon jelentették be, hogy összejöttek

bulvár
2021 december 02., 06:49
comments 9

Hosszú Katinka exe és egyben exedzője, Shane Tusup a Best magazin címlapján harsogja, hogy Szabó Zsófi élete szerelme, a 24.hu szerint pedig Szabó is olyan szépeket is mondott, hogy „a hasonló múltunk, a hasonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok.”

Arról, hogy együtt vannak, a bulvárlapok már hónapok óta találgattak, de az edző és az RTL műsorvezetője csak most vállalták fel a nyilvánosság előtt is kapcsolatukat.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.