Távozik az ATV-től Simon András, Márki-Zaynak fog dolgozni

2021 december 3., péntek 17:44
3

Távozik az ATV-től Simon András, Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni - értesült a Telex. A lap azt írja, Simont Márki-Zay hívta a stábjába, amire az ATV műsorvezetője igent mondott.

Fotó: ATV

Simon az ATV-s távozását megerősítette a lapnak. Márki-Zay melletti szerepvállalásról egyelőre nem kívánt részleteket elárulni. A lap megjegyzi, hogy legutóbb éppen Simon vezette az ATV-n az ellenzéki miniszterelnök-jelölti vitát, amelyen többek között azt a Márki-Zay Pétert is kérdezte.

Simon András kilenc éve, 2013 óta dolgozik az ATV-nél, hosszabb kihagyás után került vissza a képernyőre.

A hírről az ATV közleményt adott ki. Ebben azt írják, hogy „Simon András olyan szakmai felkérést készül elfogadni, ami mellett nem tud eleget tenni televíziós kötelezettségének, ezért távozik az ATV-től”.

A közlemény idézi is a távozó műsorvezetőt:

„Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért.”

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója megköszönte Simon munkáját, és sok sikert kívánt új állásához.

A korábban Simon által vezetett Csatt című műsort hétfőtől Rónai Egon vezeti. A Nap Híre műsorvezetője Krug Emília mellett Lampé Ágnes lesz.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt