Mészáros Lőrinc saját áruját adományozza a szegényeknek

jótékonyság
2021 december 08., 10:39
comments 9

Idén is saját termékeivel jótékonykodik Mészáros Lőrinc cégcsoportja karácsonykor - derül ki a Mészáros Csoport sajtóközleményéből.

Az 50 millió forint összértékű csomagokat a cégcsoporthoz tartozó élelmiszeripari vállalatok termékeiből állították össze, és a Magyar Vöröskereszt juttatja el a nélkülöző családoknak és az egyedülálló idős embereknek. A csomagokban az alapvető élelmiszereken túl olyan termékek is helyet kaptak, amelyek ritkábban kerülhetnek a szegénységben élők asztalára. A többi között pulyka húsáru, friss tojás, méz, karácsonyi keksz és csokoládé is részét képezi az adománynak

- írták.

Amikor még Mészáros Lőrinc érdekeltsége volt a Mátrai Erőmű, akkor a húsvéti ünnepekre a dolgozók egy féldisznót kaptak ajándékba.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.