Három autót vitt el néhány óra alatt a békési Jason Statham, de csak kettőt volt ideje összetörni, mielőtt lekapcsolták

bűnözés
2021 december 10., 17:04
comments 10

Ámokfutást rendezett egy férfi 2021. december 10-én Békés megyében – írja a Police.hu. Hajnali háromnegyed 3 körül Almáskamaráson megjelent az ismerőseinél, majd azt kérte a házaspártól, hogy vigyék el őt autóval valahová. Nemet mondtak neki, erre mindkettőjüket bántalmazta. Ekkor megmondták neki, hogy hol a kocsijuk indítókulcsa, a férfi pedig elhajtott az autóval.

Nagykamaráson nekiütközött egy biciklitárolónak és egy álló kenyérszállító teherautónak. Ezután rátámadt a kenyérszállító sofőrjére, őt is megverte, majd a kenyereskocsival elhajtott, és Kétegyháza határában árokba borult vele.

A baleset után bement egy tanyára, de amikor az ott lakók mentőt és rendőrt akartak hívni, továbbment, és Kétegyházán beült egy utcán álló kisteherautóba, amiben benne volt a kulcs.

photo_camera Nem kenyeres autó Fotó: Police.hu

Az Almáskamaráson, majd Nagykamaráson és Kétegyházán történtekről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja folyamatosan gyűjtötte és osztotta meg az információkat a megye rendőrkapitányságainak és határrendészeti kirendeltségeinek rendőreivel.

Miután kiderült, hogy a férfi édesanyja Körösszegapátin lakik, az együttműködést Hajdú-Bihar megyére is kiterjesztették. Ennek meglett az eredménye, az ottani körzeti megbízott 5 óra körül feltartóztatta az édesanyjához érkező férfit, majd a Biharugrai Határrendészeti Kirendeltség határrendészei előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra.

A 21 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság „jármű önkényes elvétele és testi sértés bűncselekmények” miatt őrizetbe vette.

photo_camera Kenyeresautó Fotó: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.