„Megijedtem, hogy a Közlekedési Múzeumot is rám akarjátok bízni”

irodalom
2021 december 21., 08:23
comments 18

Úgy vagyunk lassan túl ezen az embert próbáló 2021-en, hogy két héten belül egy még tébolyultabb kampányév lép a helyébe. Ráadásul az év végi hajtás közben az idő is egyre barátságtalanabb, szóval nehéz dolga van annak, aki ilyenkor szeretne elégedettségtől ragyogó arcokat látni. Mindennek ellenére hétfő este mégis sikerült egy sor egymással teljesen elégedett államtitkárt és kormánybiztost összeterelni a Petőfi Irodalmi Múzeumba, hogy L. Simon László költő, borász, könyvszerkesztő, politikus, panziótulajdonos, múzeumigazgató művészeti jubileumát ünnepeljék.

L. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója (b) Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára társaságában írói jubileumi ünnepségén a Petőfi Irodalmi Múzeumban 2021. december 20-án. L. Simon László József Attila-díjas író, költő első önálló kötetét 1996-ban, 25 éve adták ki.
photo_camera Rétvári Bence Államtitkár gratulál L. Simon Lászlónak művészetéhez, köztük Demeter Szilárd figyel Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.