Egy férfi a jelek szerint rendszeresen agyba-főbe verheti Magyarország legfelső vezetését, mégsem állítja meg senki

rejtély
2021 december 23., 05:14
comments 28

Észre sem vette az ország, de egy MSZP-közeli politikai oldal, a Balra Magyar rendszeresen arról számol be, hogy – a címek alapján – Juszt László, a 69 éves riporter többször is agyba-főbe verte Magyarország legfelső vezetését, mégsem állítja meg senki. Ilyen brutális balos terror még sosem volt Magyarországon.

Először még csak a verbális agresszió ment.

Aztán jött az ámokfutás, a fizikai erőszak.

És nem csak Juszt László kezdett aprításba, nem csoda, hogy Orbánék őrjöngenek (néha örjöngenek).

Teljesen érthetetlen, hogy a kétharmados felhatalmazású kormány miért nem tesz semmit, vagy legalább a védett személyeket miért nem védik meg a rendvédelmi szervek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt