Varga Judit feljelenti az Ördög Ügyvédjét

POLITIKA
2021 december 28., 15:09
comments 75

Varga Judit igazságügyi miniszter ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz rágalmazás miatt, miután a Borkai Zsolt korábbi győri polgármestert lebuktató az Ördög Ügyvédje blogon azzal vádolták, hogy leszbikus kapcsolatai vannak.

„A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni. A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó” - írja a miniszter a Facebookon.

Varga Judit szerint a vele kapcsolatban a blogon felhozott állítások mindegyike valótlan, ezért is tesz feljelentést.

A magyar hatóságok a Borkai-botrány óta próbálják kideríteni, ki áll az Ördög Ügyvédje blog mögött, de a nyomozás egyelőre nem vezetett eredményre. Szeptemberben hivatalosan is meggyanúsították Czeglédy Csabát, a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusát és az ottani előválasztás győztesét azzal, hogy ő áll Borkai szexvideójának kiszivárogtatása mögött, de úgy tűnik, azóta megrekedt az eljárás.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.