Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja is lássa, hogy mi történik, ezért március 15-én ismét lesz békemenet Budapesten

béke
2022 január 1., 9:23
comments 42

Újévi videót tett közzé az úgynevezett békemenetek szervezéséről ismert Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szóvivője. Csizmadia László bejelentette: 2022. március 15-ére újabb nagyrendezvényt terveznek, amelyen kétszer annyian szeretnének lenni, mint a legutóbbi október 23-án, amikor is szerinte 340 ezer fős tömeg hallgatta Orbán Viktor miniszterelnököt az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében.

A szóvivő azt mondta, már most el kell kezdeni a felkészülést, mert Brüsszelnek bizonyítani kell, itthon pedig erőt mutatni. "Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon" – jelentette ki.

Csizmadia László szerint az ellenfél padlón van, Márki-Zay Péterrel lyukra futottak, a hordószónok észre sem veszi, hogy Gyurcsány Ferenc irányít, aki egypártrendszert akar létre hozni hatalomvágytól fűtötten.

Ezzel szemben a jelenlegi kormány csodálatos emberekből áll, akik éjt nappallá téve dolgoznak a lakosságért.

Most a legnagyobb szükség a kulturált nyugalomra van a választásokig, és akkor megvan az esély, hogy újabb 4 évet rátegyenek. "Egy dologra biztosan számíthatunk, ez az isten" – mondta a CÖF-CÖKA-szóvivő, és boldog új évet kívánt minden magyar polgárnak, a határon túli magyaroknak hosszabb karral külön is kezet nyújva.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt