Az M1-M7 bevezetőn büntetőfékezett egy furgon, emiatt több autó is egymásba rohant

baleset
2022 január 12., 07:43
comments 18

Szombat délután az M1-M7 bevezetőjén vette fel a Magyar Közút egyik kamerája, hogy egy furgon kivágott egy másik autó mögül, majd balról megelőzte azt, büntetőfékezett egyet és megállt, emiatt a mögötte lévő autósnak is meg kellett állnia, de az utánuk érkező autósok egyike már nem tudott időben fékezni, ezért nekicsapódott a többi autónak.

A Magyar Közút az Instagramra posztolt videó mellé azt írta, „a büntetőfékezés nem menő, ne kövessétek a példájukat, magatok és a többi közlekedő biztonsága érdekében”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt