Nem lesznek sorok, és az informatikai rendszer is működni fog, ígéri a Nemzeti Választási Iroda elnöke

POLITIKA
2022 január 13., 18:13
comments 2

Annyira a tervek szerint halad az áprilisi országgyűlési választás előkészülete, hogy Nagy Attila, a Nemzeti Választási Iroda elnöke az ATV Híradójának megígérte, hogy

nem lesznek kígyózó sorok a választások napján, és az oldal sem fog leállni áprilisban, mint ez történt a legutóbbi választáskor. Idén egy statikus felülettel készülnek, mely az eddig elvégzett terheléses vizsgálatok szerint egyszerre sok millió kattintással képes elbírni.

Bár jól állnak a szavazatszámlálókkal, nincs megállás, folytatják a toborzást, mondta az MSZP pártigazgatója. Molnár Zsolt szerint eddig 20 ezren jelentkeztek szavazatszámlálónak, így az ellenzéknek elvileg minden választókörben lehet embere.

„Készül egy akció, és bár ennek a részleteit nem az én tisztem elárulni, de nem passzívan figyeljük az eseményeket, hanem a következő hetekben lesz még egy második, aktív hulláma a toborzásnak”

– fogalmazott Molnár Zsolt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.