Ana de Armas két rajongója beperelte a Universal Picturest

január 22., szombat 15:14
2

Ötmillió dollár kártérítést követel a Universal Pictures filmstúdiótól Ana de Armas kubai-spanyol filmszínésznő két rajongója, Conor Woulfe és Peter Rosza a maguk és a színésznő minden más rajongója nevében. Woulfe és Rosza állításuk szerint fejenként 3 dollár 99 centért (~1250 forintért) kölcsönözték ki a 2019-ben forgatott Yesterday című filmet, aminek az alaphelyzete az, hogy egy nem túl sikeres zenész egy nap alternatív valóságban ébred, ahol senki sem ismeri rajta kívül a Beatlest, így hát érthető okokból világhírű lesz, miközben Ed Sheeran is kifigurázódik párszor.

Ana de Armas a legújabb James Bond, a No Time to Die londoni díszbemutatóján. Fotó: TOLGA AKMEN/AFP

Lényegében már ez utóbbiért is megérné, de Woulfe és Rozsa Ana de Armas iránti rajongásából kölcsönözte ki a filmet, aminek a trailerében a színésznő is megjelenik. De csalódniuk kellett, mert magából a filmből de Armas összes jelenetét kivágták. Woulfe és Rosza keresetükben azt állítják, hogy a Universal Armas "hírnevét, kisugárzását és ragyogását" kihasználva megtévesztette őket.

A BBC beszámolója szerint de Armas a főhős vágyai nőjét alakította volna, de a tesztvetítések közönségének nem tetszett ez a történetszál. Richard Curtis, a film forgatókönyvírója "traumatikusként" jellemezte a döntést, mert de Armas "brilliáns" volt a szerepben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt