Orbán és Szijjártó kedvenc amerikai tévése szexuálisan gerjed a magassarkú fehér csizmát viselő zöld M&M’s figurára

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 23., vasárnap 14:59
17
  • Egy multinacionális amerikai élelmiszergyár azzal próbál progresszívnak tűnni, hogy kevésbé csajos cipőket húz az egyik ikonikus terméke, egy cukorréteggel bevont, lencse alakú csokipasztilla reklámfiguráinak lábára.
  • A legnépszerűbb amerikai konzervatív tévés műsorvezető arról vall, hogy szexuálisan mennyire lelombozza, hogy a csokipasztilla animált reklámfigurája magassarkú helyett sportcipőt kapott.
  • Amerika egyik legnagyobb progresszív-liberális lapjának publicistája lényegében lehülyézi a csokigyárat, mert az a cipőjükön keresztül definiálja a nőnemű pasztilla-lényeket.
  • Ismerd meg a kultúrharcos pasztillagate legragacsosabb részleteit!

A sztori azzal kezdődött, hogy a sok-sok más édességmárka mellett az M&M’s-et is gyártó amerikai Mars pár napja bejelentette, hogy kicsit átdizájnolta a hat különböző színben kapható csokis és mogyorós bonbonokat megszemélyesítő figurákat és azok személyiségjegyeit. A kézzel, lábbal és arccal rendelkező M&M’s pasztillák, akik között vannak nő- és hímneműek is, egy csomó reklámjukban szerepelnek.

Íme, ők azok, fent a plasztikai műtét előtti, az alsó sorban a megújult figurák. Hirtelen rájuk pillantva nincs semmi különbség, de ha jobban fókuszálsz a cipőikre, meglátod a lényeget.

Az átszabás oka a cég közleménye szerint az volt, hogy

“olyat világot teremtsünk, amelyikben mindenki otthon tudja érezni magát és ahol a társadalom inklúzív, (vagyis befogadó/többféle társadalmi csoportot megjelenítő. A szerk.)

Mindezt azáltal próbálják elérni, hogy a zöld pasztilla, akit eddig szexi, magassarkú csizmát viselő csajként jelent meg, aszexuális sportcipőt kapott, a másik M&M’s- csak, a barna pedig megtarthatja ugyan a magassarkú félcipőjét, de az tűsarok helyett kényelmesebben hordható vágott sarkot kap.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt