Itt a NER első igazi újítása: láncfűrésszel kertészkednek

Lezárt tartalom a Kör tagjainak
január 25., kedd 16:05
18

Egy, a Rich Life-ban most futó ingatlanhirdetésből derül ki, hogy mit érhet az a 20-nál is több lakás, amit az online önkielégítés-biznisz után most éppen a Fidesz felé forduló Gattyán György pornókamera-milliárdos, illetve cége birtokol az Elysium házban. (Kedden írtunk arról, hogy Gattyán magánemberként nemrég ide, Budapest egyik leghíresebb luxusépületébe költözött, ahol cége, a Docler összesen 20-nál is több lakást birtokol.)

Az Elysiumot, ami egy hétszintes, 97 darab übeluxus lakást tartalmazó, hodályszerű társasház a Rózsadombon, a Margit-híd budai hídfője fölött, a korábbi állampárt idején SZOT-szálló néven ismerték.

Ebben található az a 123 négyzetméteres, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, 28 négyzetméteres, dunai panorámás terasszal rendelkező, első emeleti lakás, amit most 450 millió forintért árulnak. Ez 3 millió 660 ezres négyzetméterárnak felel meg.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt