Elbukta első NB I-es meccsét a Fradi élén Csercseszov edző, a Felcsút hátránya csak 1 pont a táblázaton

foci
2022 január 27., 20:53
comments 5

Vereséggel debütált Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedző a bajnoki listavezető kispadján. A labdarúgó NB I. 4. fordulójából elhalasztott meccset pótolták a Puskás Akadémia otthonában csütörtökön, a hazai csapat 1-0-ra nyert az első félidő hosszabbításában szerzett góllal, így csak 1 pont a hátránya az FTC mögött. A zöld-fehérektől a 24. percben kiállították Besicet, tíz emberrel játszott a csapat a meccs nagy részében. Az FTC kezdőcsapatában két magyar játékos volt, a vendégeknél négy.

Hornyák Zsolt, a PAFC vezetőedzője még a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, örülne, ha a jövőben állandó bajnokaspiránsként emlegetnék a csapatát.

Az NB I. csúcsrangadóját 2161-en nézték meg a felcsúti arénában a hivatalos adatok szerint.

photo_camera A felcsúti Spandler Csaba és a ferencvárosi Eldar Civic a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójából elhalasztott Puskás Akadémia FC–Ferencvárosi FC mérkőzésen a Pancho Arénában Fotó: Vasvári Tamás/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.