Tucatnyi rendőrautó üldözött Budapesten egy száguldozó 16 évest

bűnügy
január 28., 14:25
comments 10

A Rákosmenti Pirítós Facebook-oldal osztott meg egy videót egy autósüldözésről, ami hajnali 3-kor zajlott a Pesti úton. A felvételen látszik, hogy az autónak még egy BKK-s busszal is megpróbálták útját állni.

A Telexnek a BRFK elárulta, hogy a sofőrt meg akarták állítani a 15. kerületben, de továbbhajtott, sőt, nekiment egy rendőrautónak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Ezután több rendőrautó is követni kezdte.

Nekiütközött még egy rendőrautónak, de továbbment, végül hajnali 3 óra körül a XVII. kerületi Békás-szoros utcánál sikerült megállítaniuk. Az autóban hárman utaztak, a sofőr egy 16 éves fiú volt, akinek nincs jogosítványa.

„Az akció során az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó szolgálati autó elütött egy elé lépő asszonyt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja” – közölte a BRFK.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt