Kínában újra az eredeti befejezéssel lehet látni a Harcosok Klubját

külföld
2022 február 07., 09:20

Sokaknak nem tetszett, hogy a kínai streamingszolgáltató, a Tencent nemrég átértelmezte David Fincher 1999-es filmjének befejezését, ezért most úgy döntöttek, mégis megnézhetik az emberek Kínában a Harcosok Klubja eredeti befejezését a felrobbanó épületekkel.

A cenzúrázott verzióban az épületek nem robbannak fel, helyette egy fekete képkocka jött elő azzal a felirattal, hogy „a rendőrség gyorsan rájött a tervre, és letartóztatta az összes bűnözőt, sikeresen megakadályozva a bomba felrobbanását”.

A Tencent most a korábban kivágott 12 percből 11 percet visszatesz, a maradék egy percnyi jelenetet azért vágták ki, mert azokban meztelenség van. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt