Tom Hardy annyira agresszív volt a Mad Max forgatásán, hogy Charlize Theron védelmet kért magának

bulvár
2022 február 23., 16:58

Eddig sem volt titok, hogy Tom Hardy és Charlize Theron nem jöttek ki valami jól a Mad Max: A harag útja forgatásán 2015-ben, de most újabb részletek derültek ki arról, miért. Kyle Buchanan újságíró a forgatást feldolgozó új könyve szerint Theron annyira fenyegetőnek találta Hardy viselkedését, hogy védelmet kért magának.

Hardy mint a címszereplő és Theron mint Imperator Furiosa a Mad Max: Fury Road egyik jelenetében.
photo_camera Hardy mint a címszereplő és Theron mint Imperator Furiosa a Mad Max: Fury Road egyik jelenetében. Fotó: KENNEDY MILLER PRODUCTIONS/Photo12 via AFP

Theron és más stábtagok is meséltek Buchanannek arról, hogy Hardy mivel készítette ki őket a Namíbiai sivatagban zajló hosszú forgatás alatt. Például azzal, hogy a külön kérés ellenére is gyakran órákat késett a forgatásról, miközben mindenki haptákban várta. Theronnak akkor még csak 4 éves volt a fia, akinek a forgatási nap végéig az óvodában kellett maradnia.

Egyszer, amikor reggel 8 helyett több mint három órával később érkezett meg Hardy, Theron megkérdezte tőle: „Hogy lehetsz ennyire tiszteletlen?”, majd azt mondta, hogy „a producereknek meg kellene büntetni ezt a kibaszott picsát percenként százezer dollárra, ameddig feltartotta a stábot”. Ekkor Hardy elég agresszíven odament Theronhoz, és kérdőre vonta, hogy mit mondott. Theron szerint az volt a fordulópont, mert nem érezte magát biztonságban, és ezért azt kérte, hogy legyen egy női producer is a forgatáson:

„Túlélő üzemmódban voltam, tényleg iszonyúan be voltam szarva.”

Doug Mitchell producer viszont nem engedte be a forgatás helyszínére Denise Di Novi producert. Theron szerint azért, mert a rendező George Miller attól félt, hogy beleszól az elképzeléseibe, pedig a színésznő szerint Di Novi mediátornak kellett volna inkább a stábba. Több stábtag szerint Hardy nagyon fafejű volt és provokatív, míg Theronnal nagyon könnyen ki lehetett jönni. A két színész viszont egymáshoz sem akart érni a közös jelenetekben vagy a másikhoz szólni, és amikor nem forgott a kamera, rá se néztek egymásra.

Hardy azzal magyarázta a viselkedését a szerzőnek, hogy nagyon beképzelt volt akkor: „Mindkettőnkre nagyon nagy nyomás nehezedett. Neki egy nálam jobb, talán tapasztaltabb partnerre lett volna szüksége. Ezt nem lehet megjátszani. Szeretném azt hinni, hogy most, hogy idősebb és rondább vagyok, meg tudnék felelni ennek az elvárásnak.” (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.