Hír Tv: Miért fontos a baloldali sajtónak, hogy nukleáris fenyegetéssel riogassanak, ez egyfajta Oroszország elleni hangulatkeltés?

háború
2022 március 08., 13:47
comments 10

M. Kovács Róbert az alábbi kérdést tette fel a Hír Tv Vezércikk című műsorában a fideszes megmondóembereknek, akikkel a háborúról beszélgetett:

„Az orosz–ukrán konfliktus lassan most már ugye másfél héttel ezelőtti kirobbanása óta szerintem legalább négyszer felvetődött a nukleáris katasztrófa veszélye így a nemzetközi és magyar baloldali médiában, hol az atomtározók támadása vagy az atomerőművek támadása, hol azért, mert Vlagyimir Putyin élesítette a nukleáris arzenált, de hát ennek ellenére most a volt orosz külügyminiszter azt mondja, hogy ennek azért vajmi kevés esélye van. Miért fontos az a nyugati és a magyar baloldali progresszív sajtónak, hogy ezzel riogassanak? Ez egyfajta Oroszország elleni hangulatkeltés?”

link Forrás

Azzal kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy az orosz tüzérség atomerőművek közelében ágyúzik, illetve az orosz diktátor fokozott készültségbe helyezte az atomfegyvereket, miután pár nappal korábban arról beszélt, hogy Oroszország a Szovjetunió összeomlása utáni veszteségek ellenére mára ismét a világ egyik vezető atomhatalma, és aki ellene fordul, rettenetes következményekkel szembesülhet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.