Felpofozná Márki-Zay Pétert a korábban 18 éves Nagy Blankának beszóló Bayer, amiért az ellenzék miniszterelnök-jelöltje beszólt egy neki beszóló kamasznak

POLITIKA
2022 március 21., 9:04
comments 53

„Micsoda egy ócska, piti szarjankó! Egy kamasz srác odamegy, egy kritikus mondatot mond neki, és nekiáll ez a gané egy kamasz gyerekkel, hogy »magát átengedték az iskolában?«, ez tényleg, annyira könyörög a pofonért, hú, de milyen jól esne. Na mindegy, szerintem nem lesz miniszterelnök”

– ezt Bayer Zsolt mondta a saját magáról elnevezett show-jában a hevesen bólogató közönségének, közvetlenül azután, hogy bejátszott egy videót, amely szerint Márki-Zay Péter még a március 15. előtti hétvégén egy veszprémi utcafórumon beszólt egy fiatal srácnak. A srác azt kérdezte az ellenzék miniszterelnök-jelöltjétől: „minden szava Orbánról szól, maguknak mi a programja?”, mire Márki-Zay visszakérdezett, hogy „nem hallgatta meg, amikor a programomról beszéltem? Itt volt végig?” Majd miután azzal folytatta, hogy „akkor hiába beszél magának bárki, hát itt mondtam el a programot. Elnézést, önt átengedték az iskolában?”, a stábjából valaki szólt neki: „Péter! El vagyunk késve, menjünk”.

Ez borította ki Bayer Zsoltot, aki 2019 januárjában, az akkor még csak 18 éves gimnazista Nagy Blankáról – aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott, dühös, káromkodós beszéddel vált ismerttéazt mondta, hogy „egy igazi, kretén, barom állat”, egy „szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli”.

13:22 - Frissítés:

Az Egységben Magyarországért sajtóosztálya jelezte, hogy az általuk készített videón látszik, hogy Márki-Zay Péter hosszabban is beszélgetett az őt számon kérő fiatallal, aki egyébként a veszprémi Fidelitas aktivistája lehet, legalábbis szerepel a helyi Fidelitas egyik Facebookra posztolt fotóján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt