Szánalmas iszkolás lett belőle, amikor elcsípett egy plakátrongáló csapatot egy momentumos politikus

március 21., hétfő 11:33
27

Hangulatos videót osztott meg Győrffy Máté momentumos politikus arról, hogy beleütközött egy ellenzéki plakátokat rongáló csapatba vasárnap. Sokan panaszkodnak arra, hogy az utcai reklámokat szisztematikusan letépik vagy átragasztják. Ebben a konkrét esetben Hajnal Miklós plakátjára került bohócorr és Kamu Miki felirat a Millenárist meghosszabbító Széllkapu Park mellett. Nem hirtelen ötlet volt, a feliratot kinyomtatták előre, még létrát is vittek magukkal a rongálók.

Győrffy próbálta megtudni, hogy kik ők és miért ragasztják át a plakátot, választ nem kapott a háromfős társaságtól, bár ő a fideszes jelölt, Fürjes Balázs kampánycsapataként emlegeti őket a videóban. (Hogy miért, az konkrétan a videóból nem derül ki.) Amikor megemlíti az egyiküknek, hogy tűzőgéppel nekiesni a plakátnak már rongálás, a hátizsákos egyszerűen elszalad, a kampány legmókásabb futását produkálva.

A legrosszabbul az járt, akinél a létra volt, mert azzal nehéz lett volna elfutni, de lerakni sem lehet, így cipelni kellett. Győrffy szerint majdnem a Rózsadomb tetejéig kísérte a létrást.

Győrffy azt írja, hogy rendőrségi feljelentést tesznek, mert mások is észrevették a rongálókat, le is fotózták őket és az autójukat is.

Frissítés:

Fürjes Balázs kommentben reagált a poszt alatt. Azt írta, hogy minden rongálást elítél, akárki kárára követik el, neki is sok plakátját megrongálták, csatolt képet is. Mint írja: „Van, amikor ez még belefér a véleménynyilvánítás tág határaiba, politikusként el kell viseljük. Más esetekben feljelentést tettünk. Jön a kampányhajrá, mindenkinek javaslom: maradjon tiszta a verseny, és ne rágalmazzuk egymást!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt