Tucker Carlson szerint a herék napoztatása növeli a férfiak termékenységét

mindenkinek elment az esze
2022 április 19., 07:03
comments 6

Tucker Carlson, a magyar kormány kedvenc amerikai tévése vasárnapi műsorában a herék infravörös fénnyel való kezelésében találta meg a megoldást a férfiak csökkenő tesztoszteron-szintjére. Egy ohiói személyi edző, Andrew McGovern volt a vendége, aki azt mondta, hogy a vörösfény-terápia jót tesz a férfiasságnak, mire Carlson: „Vagyis a herenapoztatás!”.

Tucker Carlson Esztergomban, az MCC fesztiválon 2021. augusztus 7-én
photo_camera Tucker Carlson Esztergomban. Fotó: botost/444.hu

McGovern azt mondta, az egész testre vonatkozik a dolog, nem csak a herékre, és „rengeteg kutatás” bizonyítja, melyekkel senki nem foglalkozik. Ezután Carlson arról beszél, hogy őrület, milyen mértékben zuhan a férfiak tesztoszteron-szintje, miért lenne hát őrültség megoldást keresni. Az edző ezután behozza a „bromeopátia” kifejezést, és azt mondja, „sokan vannak, akik nem bíznak a mainstream információban.”

Csakhogy valójában egyáltalán nincs egyértelmű bizonyíték a vörösfény-terápia tesztoszteronnövelő hatására, és nem készült „rengeteg kutatás” sem, mint a férfi állítja. Patkányokon végeztek kísérleteket lézerterápiával, ami kimutatott némi tesztoszteronszint-növekedést az állatokban, de az emberi hormonszint máshogy működik. Az embereken végzett kísérletek sem meggyőzőek.

link Forrás

Carlson következő „dokumentumfilmjét” promózta ezzel, melynek A férfiak vége (The End of Men) a címe, és a férfiak tesztoszteronszintjének „totális összeomlása” a témája. (Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.