A Kreml háborúellenes kisebbsége attól tart, hogy Putyin taktikai atomfegyvert is bevethet

Lezárt tartalom a Kör tagjainak külföld
2022 április 20., 11:30
comments 22

Az oroszországi hatalom csúcsain, így a Kremlben is létezik ellenállás Vlagyimir Putyin háborús terveivel szemben, de a többség egyelőre stabilan támogatja az orosz elnököt - derül ki a Bloomberg friss cikkéből. Az amerikai hírügynökség anyagának különlegessége, hogy az orosz kormányzat és a nagy állami cégek 10, kulcspozícióban ülő forrásával beszéltek hozzá.

A Bloomberggel szóba álló orosz vezetők "katasztrofális hibának" tartják a háborút, ami hosszú évekre vissza fogja vetni az ország fejlődését. Vagyis a Putyin-rezsim legmagasabb köreiben is jelen van a kritikus szellem. Cserébe éppen ezek a kritikusok ismerték el a hírügynökségnek, hogy igencsak kisebbségben vannak az elnök környezetében.

photo_camera Rakétaindítás a Nagy Péter cirkálóról a Barents-tengeren.. Fotó: Sputnik via AFP

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt