Mike Tysont zavarta a repülőn egy részeg utas, ezért leütötte

külföld
2022 április 22., 04:13
comments 1

Az eset szerda este történt a San Franciscó-i nemzetközi repülőtérről induló floridai járaton. Mike Tyson többször is megütött egy férfit, aki a repülőn mögötte ült, a beszámolók szerint pedig erősen részeg volt, és nem hagyta békén Tysont. A TMZ úgy tudja, az eset közvetlenül azután történt, hogy a bokszoló felszállt a gépre. Tyson szóvivője szerint a bokszoló azért ütött, mert a mögötte ülő férfi megdobta egy vizespalackkal.

Egy szemtanú a TMZ-nek azt mondta, Tyson eleinte nem tűnt dühösnek, a férfivel még szelfit is készítettek, a fotó elkészülte után azonban folyamatosan Tysonhoz beszélt, emiatt a bokszoló egyre idegesebb lett, és szólt is a mögötte ülő utasnak, hogy most már hagyja békén. Miután nem hagyta békén, Tyson ütött. Többször is.

Beszámolók szerint miután Tyson megütötte a férfit, akinek emiatt vérzett a feje, a bokszoló lesétált a gépről, ami még mindig a kifutón állt. A TMZ szerint a sérült férfi orvosi ellátást kapott és a rendőrséggel is beszélt.

A San Franciscó-i rendőrség csak annyit közölt, hogy a repülőtéren elfogtak két embert, majd később elengedték őket. Egyikőjüket sem nevezték meg, csak annyit mondtak, hogy az egyik férfit nem életveszélyes sérülésekkel kezelték, és „megtagadta a további együttműködést a rendőrökkel”.

Tyson egyébként azért volt San Franciscóban, hogy részt vegyen a város 420-as kannabiszfesztiválján a Golden Gate Parkban. (CBS/TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.