Májustól a 444-nél dolgozik Németh Dániel, akinek a hírfotói felforgatják a közéletet

Média
2022 május 4., 10:12
comments 29

A külügyminiszter az állam közreműködésével gazdagodó útépítő milliárdos jachtján piheni ki a munka fáradalmait. A miniszterelnök családja közel-keleti autokráciák gazdasági kulcsembereivel jár össze. Mesés üzleteket vonzó belvárosi ügyvédi iroda bejáratánál lebzsel a politikai elit.

photo_camera Forrás: Öt lecke a valóság felszámolásáról

Ezek a történetek megmutatják a rendszer működését, és egy sor másik sztorival együtt Németh Dániel fotósnak köszönhetően ismeri őket a magyar nyilvánosság. Egyike volt azoknak, akiknek a telefonját a Pegazus nevű kiberfegyverrel támadták meg.

Május 1-től Németh Dániel a 444 szerkesztőségét erősíti, újságíróinkkal közösen azért dolgozik, hogy még több anyagban tudjuk bemutatni nektek, hogy kik és hogyan irányítják Magyarországot.

Ezt a munkát csak a ti segítségetekkel, a támogatásotoknak köszönhetően tudjuk elvégezni. Ha teheted, lépj be a Körbe, vásárolj 444 előfizetést, és járulj hozzá a szabad magyar nyilvánosság erősítéséhez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt