Borús vasárnap

időjárás
2022 május 08., 05:10

Napközben változóan felhős is várható, derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Érdemben csak a késő délutáni órákban kezd el csökkenni a magasszintű felhőzet, emellett gomolyfelhők is képződnek, hosszabb-rövidebb napos időszakokra számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 21 és 27 fok között alakul, írják

A késő délelőtti óráktól kezdve van esély zivatar kialakulására, először a Dunántúli- és Északi-középhegységben, majd a Dunántúl északi felében, valamint az alföldi területeken. A zivatarokat intenzív csapadékképződés erős, akár viharos széllökések (50-65 km/h), valamint apró szemű jég is kísérheti.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.