Bandatagság miatt letartóztatták Young Thugot, vagyis Fiatalkorú Bűnözőt, a híres rappert

május 10., kedd 6:27
3

27 másik bandataggal egyidőben letartóztatta az atlantai rendőrség az elmúlt évtized egyik legnagyobb rapsztárját, Young Thugot, polgári nevén Jeffery Williamst. A rappert saját villájában állították elő. A további letartóztatottak között volt Gunna, aki szintén ismert rapper, ezt a számot például közösen adták elő Young Thuggal:

A harmincéves, hatgyermekes férfit azzal vádolják, hogy 2012-ben ő alapította a Young Slime Life nevű utcai bandát, aminek a tagjai azóta a legváltozatosabb bűnöket követték el, ideértve a gyilkosságot és a zsarolást. A rendőrség szerint a Fiatal Nyálkás Élet a Bloods nevű, az egész Egyesült Államokat behálózó banda helyi leágazása.

Young Thug saját tulajdonú kiadója, a Young Stoner Life Records általában “Slime Family” néven emlegette a kiadóhoz tartozó előadókat, és több sikeres válogatáslemezük címében szerepel a bandájuk neve. Aminek a rövidítése - YSL - megegyezik Yves Saint Laurent francia divattervező nevének rövidítésével, ami a divatmániás Young Thugot tekintve nem lehet véletlen.

Williams Atlantában született egy tizenegy gyerekes család tizedik gyerekeként. Az egyik bátyját a házuk előtt lőtték agyon. Az iskolából hatodikban csapták ki, miután eltörte egy tanára karját. Négy évet ült ifjúsági börtönben. A fiatal rappert a szintén atlantai Gucci Mane fedezte és karolta fel annak idején.

Kemény körülményeinek ellenére vagy éppen azok miatt Young Thug a nyafogós rap egyik alapfigurája, fantasztikus ruhatára miatt pedig egyben a műfaj David Bowie-ja.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt