Ezúttal egy emberi csontváz került elő a kiszáradó amerikai víztározóból

bűnügy
2022 május 10., 05:28
comments 2

Ahogyan a rendőrség megjósolta, elkezdtek előkerülni a csontvázak a vészesen leapadt Lake Meadből, az Egyesült Államok legnagyobb víztározójából.

Most két evezgető nő talált egy csontvázat. Távolról sziklának nézték, közelebbről látták, hogy csontok állnak ki a száraz tófenékből. Kezdetben nagyszarvú vadjuhra gyanakodtak, de amikor beletúrtak a homokba, egy emberi állkapcsot találtak. A rendőrség már vizsgálja az ügyet.

photo_camera Ahol a raklapok hevernek, ott találták meg a hordót, benne a lelőtt férfivel. Fotó: PATRICK T. FALLON/AFP

A Nevada és Arizona állam határán elterülő, gigantikus tavat a harmincas években duzzasztották fel a Hoover Gát megépítésével. A forró klíma és a kevés csapadék miatt 2000 óta folyamatosan csökken a vízszint, de az utóbbi évek szárazságai miatt a folyamat felgyorsult, a tó métereket apadt, így évtizedek óta vízzel borított részek kerültek szárazra.

A múlt héten egy hetvenes vagy nyolcvanas években agyonlőtt férfi maradványait találták meg egy rozsdás. hordóba hegesztve.

(via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.