Elájult egy floridai kisgép pilótája, az utas tette le a gépet

külföld
2022 május 12., 04:58
comments 3

A floridai hírhálózatok egy rejtélyes utas után kutatnak, aki egyedül landolt egy kisrepülőgéppel, miután a pilóta elájult.

A repülési adatokból az derül ki, hogy az utas beszélt a légi irányító toronnyal, akiknek azt mondta, fogalma sincs, hogyan állítsa meg a gépet, és azt se tudta megmondani, hogy hol van, miközben a gép körülbelül 2700 méteres magasságban repült.

Óriási mázli, hogy a légiforgalmi irányító pont jártas volt a pilótaképzésben, ezért az ő segítségével az utas elvezette és letette a gépet a Palm Beach Nemzetközi Repülőtéren. A szerencsésen landolt utas és a légiforgalmi irányító annyira megörültek annak, hogy mindenki biztonságban van, hogy a kifutópályán összeölelkeztek, készítettek egy fotót, de a légiforgalmi irányító izgalmában elfelejtette megkérdezni a férfi nevét.

Az utasból lett pilóta csak annyit mondott a légi irányítónak, hogy haza szeretne menni a terhes feleségéhez. Azóta próbálják kideríteni, ki lehetett az. A pilótát kórházba szállították, de semmit sem tudni a kilétéről és állapotáról. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.